Selecteer een pagina

Project: Colombian Vibes

Ontwerp en ontwikkeling website, organisatie en drukwerk

Colombian Vibes was de viering van mijn community ‘Colombiaans.nl’. Deze bestond 5 jaar op 24 juni 2018 en werd gevierd met feest, inclusief uitzending WK-wedstrijd Colombia – Polen.

Extra informatie

Ik organiseerde het feest en stuurde hierbij 13 mensen aan die ik in groepen had verdeeld. Ik had een ‘decoratie-team’, ‘sponsor-team’, ‘doorboys-team’ en ‘horeca-team’. Het feest was totaal uitverkocht. Er waren 550 tickets verkocht. Er stonden 88 mensen op de reservelijst.

Specificaties website

Geschikt voor mobiele apparaten
Moderne uitstraling
Kortere teksten
Goede foto’s
Sterke Zoekoptimalisatie (SEO)
Beheer en onderhoud

DRUKWERK

Voor Colombian Vibes had ik verscheidene drukwerk ontworpen. Huisregels, programma, sponsorboekjes, stickers, posters en flyers, alles kwam langs! Dit naast de digitale ontwerpen voor social media en artikelen natuurlijk.

TEAM SHIRT

Om te laten zien wie er bij de crew members hoorden, had ik een teamshirt ontworpen. Hierdoor was het gelijk duidelijk bij wie de bezoekers terecht konden met hun vraag.

MEDIA AANDACHT

Ik had gezorgd voor wat lokale media aandacht, maar ook de Telegraaf was achter het bestaan van Colombian Vibes gekomen. Zij stuurde een cameraploeg langs en maakte een aftermovie als special op de website van de Telegraaf. Bekijk deze hiernaast.

Neem contact op met mij!

Wil jij ook zulke multimedia? Bij mij bestel je alles onder één dak: domeinnamen, hosting, grafische vormgeving, website- en webshopontwikkeling en ik heb contact met drukkers, dus krijg de laagste prijs voor drukwerk en relatiegeschenken.

Heb jij interesse neem dan direct contact op:

BEL DIRECT!