Selecteer een pagina

Project: Colombia Cultural Festival

Website ontwerp en ontwikkeling en DTP-werkzaamheden

Colombia Cultural Festival kampte met de grillen van een sterk verouderde website. Scripts werkten niet meer en de website was technisch nooit onderhouden of geschikt voor mobiele apparaten. Voor Colombia Cultural Festival heb ik de website ontworpen en ontwikkeld. Men was zo tevreden dat men tevens ook DTP-werkzaamheden door mij laat uitvoeren. Ik mocht vlaggen, grote banners, uitnodigingen, toegangsbewijzen en consumptiemunten ontwerpen.

Wat doet Colombia Cultural Festival?

Colombia Cultural Festival is een initiatief van Pagoza. De organisatie organiseert jaarlijks de viering van de Colombiaanse onafhankelijkheid en noemt deze Colombia Cultural Festival. Het is een evenement waarbij latin-artiesten optreden, kraampjes aanwezig zijn en alles in het teken staat van de Colombiaanse onafhankelijkheid.

Specificaties website

Geschikt voor mobiele apparaten
Moderne uitstraling
Kortere teksten
Goede foto’s

Colombia Cultural Festival, al 4 jaar een trouwe opdrachtgever

Colombia Cultural Festival is sinds 2012 een trouwe opdrachtgever. Eerst voor het nieuwe design en ontwikkeling van de website en later ook de DTP-werkzaamheden. Ik heb vlaggen, banieren ontworpen en hiernaast zie je een foto van enkele andere zaken zoals toegangsbewijzen, consumptiebonnen en een flyer die ik heb ontworpen.

Neem contact op met mij!

Ben je geïnteresseerd in wat ik doe? Wil je samenwerken, heb je een vraag of wil je dat ik eens langskom om te praten over een project? Laat het mij dan weten!

foot3